0

Alpe d'HuZes

 

BeGlobal Promotions is trots merchandising partner van Alpe d’HuZes.

 

Wat is Alpe d’HuZes?

 

Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. In 2010 werd een recordbedrag van 12 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2012 is om het recordbedrag van 2011 te verbeteren.

Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstok beleid. Alleen daardoor kunnen we garanderen dat 100 % van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.

 

Waarom steunt BeGlobal Promotions stichting Alpe d’HuZes?

 

De samenwerking met Alpe d’HuZes gaat verder dan een financiële bijdrage. Wij steunen Alpe d’HuZes vanuit onze kern competentie: Het ontwerpen en produceren van een merchandising lijn van superieure kwaliteit. Verder kan BeGlobal Promotions zich bij uitstek vinden in het Anti-strijkstok beleid. Dit project straalt een bepaalde puurheid uit die BeGlobal Promotions aansluit bij de grondbeginselen van onze onderneming.

 

Hoe steunt BeGlobal Promotions Alpe d’HuZes?

 

BeGlobal Promotions steunt Alpe d’HuZes via merchandising en financieel.

 

Merchandsing:

Alpe d’HuZes verkoopt merchandsing op zijn bijeenkomsten en via haar website. Hierbij worden er t-shirts, sweaters, polsbandjes, handdoeken en nog veel meer aangeboden. BeGlobal Promotions levert deze artikelen tegen inkoopwaarde aan Alpe d’HuZes. Verder worden er kosteloos ontwerpen en artwork gemaakt. In de huidige situatie levert dit de stichting een besparing van € 30.000,- tot € 40.000,- op de inkoop van deze artikelen.

 

Financieel:

BeGlobal Promotions verzorgd twee vormen van financiele steun voor Alpe d’Huzes. Ten eerste financieren wij alle merchandising voor de Stichting. De meeste merchandising komt immers vanuit het Verre Oosten en moet veelal vier maanden voor levering betaald worden. BeGlobal Promotions verzorgd deze “overbrugging” Verder sponsort BeGlobal Promotions haar eigen team met een financiele Bijdrage.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Noordwijk via Andre@BeGlobal.nl en 088-8441238

 


Alpe d’HuZes

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl