0

André Noordwijk

Andre Noordwijk   

Op 16 juni 2002 startte ik samen met Marco Horneman BeGlobal Promotions. De wereld van promotionele producten is geweldig leuk en oneindig divers. Samen met een gemotiveerd team zijn wij een echt onderscheidend bedrijf geworden.

 

Direct na het afronden van mijn HBO opleiding Commerciële Economie ben ik gaan ondernemen met BeGlobal Promotions. In de begin jaren heb ik daarnaast een Bachelor opleiding Filosofie en een Master opleiding bedrijfskunde gedaan aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds 2006 reis ik regelmatig naar Azië om de processen achter de producten te bekijken. Hierbij heb ik specifieke interesse in MVO, arbeidsomstandigheden en productkwaliteit ontwikkeld. De laatste jaren ben ik actief geweest in de branche vereniging PPP, waarvan drie jaar als penningmeester. Momenteel bekleed ik binnen de PPP een adviesfunctie met betrekking tot Europese samenwerking, waarbij het eerder genoemde product complience een belangrijk item is.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vrouw Lotte, David en Arthur op pad. Net als papa zijn David en Arthur twee echte waterratten. Wij zijn in het weekend dus regelmatig in één van de zwembaden in de regio te vinden. Verder stel ik vaak (te) ambitieuze sportieve doelen, waarbij ik mij momenteel volledig kan verliezen in de training voor de triathlon. En ja,... voor gezelligheid maak ik altijd tijd vrij.