0

Golfballen banner

BeGlobal Promotions is dealer van Titleist. De golfballen van Titleist worden gezien als de beste golfballen, veel Tour spelers spelen dan ook met deze golfballen. De golfballen worden bij Titleist zelf bedrukt, wat resulteert in een zeer goede kwaliteit.
 

De Titleist golfbal collectie omvat zes modellen die onder te verdelen zijn in twee groepen van drie. De Pro V1, NXT Tour S & DT Trusoft bieden alle drie een zachter gevoel dan de andere drie. Dit wordt veroorzaakt door de zachtere kern die ook een lagere balvlucht geeft. De Pro V1X, NXT Tour (beide ballen met een dubbele kern) & Velocity hebben minder spin. Ze zijn ontwikkeld voor meer afstand en hebben een hogere balvlucht om een zo groot mogelijke afstand te bereiken. Hetzelfde geldt voor de Pinnacle Rush & Soft.

Golfers hebben een keuze tussen twee ballen op vier verschillende prestatieniveaus en prijs. Betaal je meer voor een bal, dan krijg je ook een beter resultaat op alle onderdelen van het spel. De Pro V1/V1X combineert een zo maximaal mogelijke afstand met een perfecte spin en optimale controle bij het korte spel; de ultieme combinatie! Golfballen met een lagere prijs zijn vaak minder allround en op één aspect heel sterk, maar de prestaties op andere vlakken zijn minder. De Velocity bijvoorbeeld geeft een geweldige afstand met alle clubs, maar genereert minder spin rond de green dan bijvoorbeeld de Pro V1x. Golfballen uit een hogere prijsklasse presteren allround beter.

 

Advies van de Pro!

Speel met dezelfde bal. Dat leidt tot meer vertrouwen in het spel, een beter gevoel en daardoor tot betere scores. Als je wisselt tussen ballen zal je inconsistent worden in je afstanden, je verliest het gevoel en de afstandscontrole die je met je putter hebt.

*Actie voorwaarden: Maximaal twee gratis dozijn ballen per bestelling. Actie alleen geldig voor Titleist golfballen en niet voor Pinnacle. 

Onze voordelen:

 

  

Voordelig!

Door grote inkoop
  

Snel!

Binnen 5 werkdagen uw bedrukte golfballen in huis.
  

Overzichtelijk!  

All-in prijs binnen enkele seconden berekend!
  

Kwaliteit!

De beste golfballen die er gemaakt worden.
  

Drukwerk!

Uw logo hoogwaardig bedrukt met gratis digitaal voorstel.

 

 

 

Pinnacle Rush (per dozijn)

Pinnacle Rush (per dozijn)

Artikelnr: BG-1604181
Pinnacle Soft golfbal wit met roze

Pinnacle Soft golfbal wit met roze

Artikelnr: BG1702061
Pinnacle Rush

Pinnacle Rush

Artikelnr: BG-201608101
Pinnacle Soft White

Pinnacle Soft White

Artikelnr: BG-Pinnacle-160421
Titleist NXT Tour S

Titleist NXT Tour S

Artikelnr: BG-Titleist-170206
Titleist Pro V1

Titleist Pro V1

Artikelnr: T2025S-NP
Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour

Artikelnr: BG-1407162
Titleist Velocity golfbal

Titleist Velocity golfbal

Artikelnr: BG-Titleist-160308
Titleist DT TruSoft golfbal

Titleist DT TruSoft golfbal

Artikelnr: BG-Titleist-1603081
Titleist NXT Tour S (gele bal)

Titleist NXT Tour S (gele bal)

Artikelnr: BG-Titleist-1604061
(12 Artikelen)
 1