0

BeGlobal werkt voor u!

Aan de toekomst!

 

Wellicht heb je er al iets van gemerkt; de afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe organisatie. Hierbij hebben wij de focus verlegd naar het nog beter bedienen van groot MKB en multi-nationale organisaties. 

 

Meer aandacht van uw accountmanager

    Onze accountmanagers bedienen maximaal 50 klanten

 

Meer creativiteit

    Je ontvangt steeds vaker informatie over leuke artikelen

 

Slimme oplossingen

    Zoals virtuele klantenshops, waarmee je meer controle hebt over je huisstijl

 

Onze klantenshop oplossing

    Waarmee je tot wel 25% kunt besparen ten opzichte van andere voorraadtools in onze markt

 

 

 

Echte klantenservice

Iedereen kan zeggen dat ze excellente service verlenen. BeGlobal Promotions neemt deze belofte echter zeer serieus en maakt daarom een aantal afspraken met je. Simpele afspraken, waardoor het voor jou prettig is om met BeGlobal Promotions zaken te doen.

Onze accountmanagers hebben minimaal 10 jaar ervaring in het vak van promotionele producten. Een accountmanager bedient bij ons maximaal 50 klanten en heeft dus genoeg tijd om met je mee te denken over het perfecte promotionele product voor uw evenement of campagne. Lees hier meer over onze visie op echte klantenservice.

 

Deskundige begeleiding

Marketing is een belangrijke activiteit binnen bedrijven en instanties. Promotionele producten kunnen ondersteunend, of zelfs leidend zijn in jouw marketing activiteiten. Het is daarom belangrijk dat er een professionele productspecialist met je mee denkt over de mogelijkheden die promotionele producten voor jouw organisatie kunnen bieden. Onze accountmanagers bezoeken niet alleen alle belangrijke Europese beurzen, maar hebben al meerdere malen de fabrieken van onze toeleveranciers in Azië bezocht. Lees hier meer over onze deskundige begeleiding van echte productspecialisten. 

 

Onderscheidend

Het opzetten van een goede promotionele campagne hangt niet van het product alleen af. Daarom hebben wij een aantal diensten voor je ontwikkeld om het gemakkelijker te maken. Deze diensten helpen je om voordeel te halen bij het opzetten van een grotere campagne of door jou meer grip te geven op je activiteiten. Lees hier meer over deze voordelen als klantenportaal, klantenshops, virtuele producten en ons zelfstandig ontwikkeld ERP systeem.

 

 

 

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl