0

Waarom we al meer dan vijf jaar trotse sponsor en merchandising partner zijn van Alpe d’HuZes

 

BeGlobal Promotions is in 2010 voor het eerst met Alpe d’Huzes in aanraking gekomen. Andre Noordwijk, een van de oprichters van BeGlobal, was daar zelf destijds individueel deelnemer. Andre was aangenaam verrast door de betrokkenheid van iedereen, en met name door alle vrijwilligers. Toen hij in aanraking kwam met de merchandising en de (nog kleine maar overvolle) winkel in Palais des Sports, besefte hij dat ze met BeGlobal op dit gebied echt iets zouden kunnen toevoegen aan Alpe d’HuZes. Kort hierop kwamen we bij BeGlobal met het voorstel om alle artikelen van Alpe d’HuZes tegen inkoopprijs aan te bieden. Hierbij nemen wij ook de financiering van eventuele inkopen vanuit het Verre Oosten voor onze rekening, zodat bepaalde grote partijen zeer voordelig ingekocht kunnen worden. Alpe d'HuZes bespaart hierdoor ca 35% op zijn kostprijs. Verder sluiten sponsorsdeals met onze leveranciers, waardoor er zo nu en dan gratis artikelen worden aangeboden.

 

We zijn onder andere trots doordat we de jaren na 2010 Alpe d’HuZes zagen groeien en daarmee ook de afmeting van de winkel. In 2013 waren er twee winkels en hadden we bij BeGlobal een eigen fietsteam. Iedereen vond het fantastisch voelen om op deze wijze zo betrokken te zijn bij het evenement!

 

Ook al zijn we inmiddels geen deelnemers meer aan het evenement, als bedrijf blijven we Alpe d’HuZes actief ondersteunen. We leveren nog steeds alle artikelen tegen kostprijs aan de winkel en de webshop. Die laatste beheren wij inmiddels voor Alpe d'HuZes: http://www.zesshop.nl/

 

Hiermee zijn wij dus al 6 jaar trots merchandising partner van Alpe d'HuZes. Het gehele bedrijf vind het geweldig dat ze op deze manier iets toe kunnen voegen aan dit mooie initiatief.