0

BeGlobal Promotions wederom genomineerd voor prijs Leverancier van het Jaar

 

Bij BeGlobal Promotions mogen wij ons wellicht ook in 2017 Leverancier van het jaar noemen! Wederom zijn wij door de vakjury een van de 15 genomineerde distributeurs. Ook uw telt mee in het bepalen van de winnaar.

 

Op initiatief van PromZ Magazine/PromZ Vak, ondersteund door het Platform Promotional Products, reikt de vakjury sinds 2003 de award uit van Leverancier van het Jaar. BeGlobal Promotions is voor de achtste keer genomineerd voor deze prestigieuze vakprijs.

Zowel de stemmen van het publiek, als die van de leveranciers bepalen mede de winnaar. In de laatste fase bepaald de vakjury uiteindelijk de winnaar. 

Tijdens de Night of the PromZ, aan het einde van de eerste dag van De Leveranciersdagen 2017, wordt de winnaar bekendgemaakt. Dit vakevenement vindt op 6 en 7 september plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Enkele belangrijke criteria voor de jury is onder andere vernieuwend, creatief, adviserend en de hoeveelheid vakkennis. In 2012 en 2013 wonnen we daadwerkelijk de prijs van Leverancier van het Jaar. Wij zijn bijzonder trots om ook dit jaar kans te maken op de award!