0

Ontdek de wereld van Virtual Reality brillen

Virtual Reality heeft de toekomst. Er gaat steeds meer aandacht uit naar VR en inmiddels zijn er al vele VR-brillen te koop. Dankzij deze VR-bril krijg je de getoonde beelden vrijwel direct op je netvlies en ontvang je geen visuele informatie meer van de echte omgeving, omdat de bril je ogen volledig omsluit. Het lijkt alsof je echt in een andere realiteit bent beland.

Inmiddels zijn er diverse VR-brillen te koop. Dit zijn veelal brillen waarbij je gebruik moet maken van je smartphone, na het downloaden van VR-apps.

 

Wat kan een VR-bril

Een VR-bril kan worden gebruikt voor het spelen van games en het bekijken van films, maar in toenemende mate zijn er ook andere toepassingen. Vooral Facebook ziet veel potentie in algemene toepassingen, zoals een virtuele kantoorruimte waarin presentaties gegeven worden en iedereen met elkaar kan praten. Ook zendt momenteel de Britse nieuwszender BBC de Olympische Spelen in Rio uit in Virtual Reality.

In Amsterdam kun je al naar een VR-bioscoop waar je als bezoeker met een VR-bril de nieuwste films in een virtuele wereld kunt ervaren.

Daarbij heeft de VR-bril reeds honderdduizenden uren aan content beschikbaar. De brillen hebben een groot bedrukkkingsoppervlak, waardoor er de mogelijkheid is je reclame uiting extra kracht bij te zetten. Activeer je relaties op een vernieuwende manier.Een nieuwe lijn VR-brillen op komst

Er is al een brede keuze in het assortiment met verschillende kleuren; van de vouwbare VR-bril en de kartonnen VR-bril, tot de standaard VR-bril en de VR-bril deluxe. De vernieuwende technologie blijft doorgaan. Voor de winter van 2016 worden er weer veel nieuwe modellen verwacht. Wordt vervolgd...

 

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl

Vouwbare VR-Glasses

Vouwbare VR-Glasses

Artikelnr: 91150-N0001
VR Glasses Standaard

VR Glasses Standaard

Artikelnr: 91152-N0001
(2 Artikelen)
 1