0

Neemt uw relatie een geschenk mee op reis?

door: Marco Goedegebuure

 

Het is al langere tijd gebruikelijk dat we het hele jaar door op reis gaan. De ene bestemming is nog exotischer dan de andere. Een stedentrip met het vliegtuig is bijna gemakkelijker dan de auto nemen voor een lang weekend weg. Uw relaties gaan ook het hele jaar door op reis. Wat is er mooier dan dat uw relatie zelfs op vakantie nog aan u denkt en ‘onbewust’ met uw merk wordt geassocieerd?

 

Neemt uw relatie een geschenk mee op reis?

Een relatiegeschenk waarbij de bedrukking subtiel wordt weergegeven is ook op vakantie een goed marketinginstrument voor u.

 

Het succes van een relatiegeschenk wordt niet alleen bepaald door de frequentie van het gebruik, de toegevoegde waarde is van uitermate groot belang. Enkel op die manier wordt een promotioneel product ook echt een relatiegeschenk wat gewaardeerd wordt. Op vakantie zijn er voldoende momenten te bedenken wanneer een relatiegeschenk gebruikt kan worden. Onderweg in de auto naar de bestemming is de telefoon bijna leeg, met een USB auto-oplader kan de telefoon opgeladen worden en de familie thuis ingelicht worden dat de reis goed verloopt. Een ontspannen picknick onderweg of tijdens de vakantie is pas compleet met een goed plaid en uitgebreide picknicmand. Een nekkussen in het vliegtuig geeft ontspanning. De telefoon, elektrische tandenborstel en tablet kunnen direct en tegelijk worden opgeladen bij aankomst in de hotelkamer met de bedrukte reisstekker.

Een bedrukte of geweven kofferband zorgt ervoor dat uw koffer niet zomaar openspringt en zorgt voor de herkenbaarheid bij de bagageband. Er zijn nog vele voorbeelden te noemen van een promotioneel artikel wat gebruikt wordt tijdens de vakantie en te vinden is op onze website.Hoe zorgt u ervoor dat uw geschenk ook echt wordt meegenomen op reis?

 

 Wanneer wilt u dat uw relatie aan u denkt? Kies hierbij een product wat bij u (persoonlijk) past.

 

 Bedenk goed wanneer u het geschenk geeft aan uw relatie. Het is uw ‘cadeautje’ aan uw relatie, de verpakking, de bedrukking, de uitstraling is onderdeel van de beleving van het (promotionele) product.

 

 Wees bewust van de juiste kwaliteit van het product en maak hierbij de afweging wat voor u een passende prijs / kwaliteit verhouding is.

 

U geeft het geschenk zelf of uit naam van het team waarmee u samenwerkt. De beste ideeën ontstaan als u brainstormt met uw team. Vraag collega’s om advies en u zult versteld staan hoeveel relatiegeschenken op vakantie worden gebruikt. Uiteraard denken wij graag met u mee, custom made of vanuit voorraad geleverd, wij gaan graag het gesprek met u aan. BeGlobal Werkt voor U!

 

 

Reis relatiegeschenken

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl

Trolley met bruine accenten

Trolley met bruine accenten

Artikelnr: 6170-030999999
Sastre

Sastre

Artikelnr: IT3552-06
Virtual

Virtual

Artikelnr: MO8838-03
Music cap

Music cap

Artikelnr: MO9081-03
Cucire

Cucire

Artikelnr: MO8977-16
Vault RFID 15.6

Vault RFID 15.6" laptop rugzak

Artikelnr: 12021701
Reistas Waterdicht

Reistas Waterdicht

Artikelnr: 91662-N0004
Manchester 15.6

Manchester 15.6" laptop rugzak

Artikelnr: 12019700
Lift 15.6

Lift 15.6" laptop tas

Artikelnr: 12023900
Capitol 15.6

Capitol 15.6" laptop rugzak

Artikelnr: 12019800
Swiss Peak XXL reis rugzak, zwart

Swiss Peak XXL reis rugzak, zwart

Artikelnr: P775.261
Vault RFID 15.6

Vault RFID 15.6" laptop rugzak

Artikelnr: 12021700
(40 Artikelen)
 123