0

Do's en don't van relatiegeschenken logistiek

De 24-uurs economie is een feit, in onze wereld van de promotionele artikelen ervaren wij ook die trend. Alles moet sneller geleverd worden, gelukkig zijn veel levertijden korter geworden. Logistiek kan je een zending traceren tot op de minuut waar het pakket zich bevindt. Belangrijk blijft om goed met elkaar af te spreken wat de verwachting is wanneer het product echt geleverd wordt. Wij ontnemen u de logistieke zorgen. Op die manier kunt u zich goed voorbereiden op het evenement en bent u er zeker van dat u uw relaties kan verblijden met een mooi bedrukt artikel als blijk van waardering of voor uw naamsbekendheid.

 

Het contact met onze klanten is niet standaard tussen 9uur en 17uur. De communicatie met onze producenten uit het Verre Oosten gaat ook 24uur per dag door. Aan onze inkoopkant blijft het logistieke traject zich ontwikkelen. Levertijden zijn de afgelopen jaren voor veel producten al veel korter geworden ten opzichte van 3 jaar geleden. Een groot aantal producten kunnen wij binnen een week leveren inclusief bewerking. Een custom made productie kost echter meer tijd, houd hier op voorhand rekening mee.

 

Bij BeGlobal Promotions staat u als klant altijd centraal. De afgesproken deadline moet gehaald worden. Wat vooral van belang is; goede communicatie. Lever wat de klant verwacht, wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken of de artikelen wel of niet op tijd worden geleverd.

 

In de afgelopen jaren hebben ook wij de vraag zien veranderen. Een product is liever nog gister in huis dan overmorgen. Een artikel moet bedrukt worden en tegelijk de volgende dag in huis. Belangrijk is om rekening te houden met een levertijd. Geef bij de aanvraag direct aan wat de deadline is. Op die manier kan er geen misverstand ontstaan! Transport van goederen moet goed en zorgvuldig gebeuren. Bijna ieder onderdeel in het logistieke traject is mogelijk om te sturen echter is er altijd een bepaalde transporttijd van de productie naar uw bureau.

 

  • Custom made producten geproduceerd in het Verre Oosten worden ingevlogen of vervoerd per boot. Houd hierbij rekening mee dat invliegen sneller is maar meer geld kost. Maak de juiste afweging in overleg met uw contactpersoon en op basis van uw budget.
  • Houdt altijd een marge in voor ‘overmacht’ (voorbeeld hiervan een extra douanecontrole of een vulkaan die uitbarst en het vliegverkeer vertraagd zoals afgelopen jaren is gebeurd)
  • Houdt rekening met uw eigen deadline, kies er desnoods voor om een zending met een zekerheidslevering te laten verzenden (express service). De extra kosten zijn een klein deel van de bestelling maar wel zo belangrijk.
  • Wees zorgvuldig in de selectie van uw transporteur. Betrouwbaarheid, punctualiteit en zorgvuldigheid zijn hierbij van belang!
  • Houdt ook rekening met de locatie van uw event, laat u uw artikelen in uw eigen magazijn leveren of op een externe locatie om tijdswinst te boeken. Op deze manier kunnen ook extra kosten transportkosten voorkomen worden.
  • Vergis u niet in de omvang van een zending en vraag van te voren na bij uw contactpersoon wat u kunt verwachten. Op die manier bent u volledig voorbereid.

 

Onderstaande producten kunnen wij binnen een week leveren inclusief bewerking.

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl