0

Bobby

anti-diefstal rugzak

 

 


Elke dag vinden er wereldwijd nog 400.000 incidenten plaats met zakkenrollers. Met de Bobby rugzak hoef jij je hier niet meer druk om te maken! Deze mooie tas met strak design is speciaal ontworpen om zakkenrollers te slim af te zijn. Zo is de tas gemaakt van hoogwaardig polyester waar je niet doorheen kan snijden met een mes. Ook zitten de ritsen helemaal verstopt en zijn er verborgen vakjes om je spullen veilig op te bergen. Aan de buitenkant heeft het veel verborgen vakken voor het eenvoudige woon-werkverkeer en aan de binnenkant vind je gevoerde vakken voor een 15.6” laptop, tablet tot 10” en voor allerlei andere spullen.

 

Naast de veiligheid biedt deze tas ook nog handigheidjes zoals een geïntegreerde USB oplaadkabel, gewicht balans, water afstotende stof, reflecterende strepen en een geïntegreerde koffer band.

 

         

 

 

De tas is in het grijs verkrijgbaar met de afmetingen 45 x 30 x 16,5 cm. De inhoud van Bobby is 10 liter en hij weegt maar 890 gram. Bekijk hier het filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=MiTD6Hs6HBk

 

 

 

 

Bobby anti-diefstal rugtas, zwart

Bobby anti-diefstal rugtas, zwart

Artikelnr: P705.541
Bobby anti-diefstal rugtas, grijs

Bobby anti-diefstal rugtas, grijs

Artikelnr: P705.542
(6 Artikelen)
 1