0

Coffee2Go

Creëer uw eigen mok.... Standaard in wit of de keuze uit 8 basiskleuren voor zowel de mok, het deksel en de grip (geel, oranje, rood, groen, blauw, donker blauw & zwart).

 

Gemaakt van sneeuwwit porselein en 100% productie in Europa! Ideale beker voor onderweg.

 

De mok is op diverse manieren te bedrukken (op 1 positie, rondom, boven en/of onder de grip etc.). De deksel en de grip kunnen we ook in uw eigen Pantone kleur maken. Vaatwasmachine bestendig. Standaard per stuk in witte doos. Deze doos kunnen wij ook full color voor u bedrukken. Leverbaar in standaard kleur en uitvoering vanaf 100 stuks en volledig in eigen kleur al vanaf 500/1.000 stuks.

 

Coffee 2 Go details

 

Dagelijks wordt er door iedereen een veelvoud aan koffie en thee gedronken. Een servies met uw logo is natuurlijk het eerste visitekaartje voor de gebruiker iedere dag een ‘bakkie koffie’ uit uw mok... Vanwege de vorm en formaat zijn het geliefde items om te bewerken.

 

Op onze website vindt u ons gehele assortiment aan serviesgoed. Uiteraard behoren ook volledige sets tot de mogelijkheden, wij adviseren u graag verder..

 

Verschil tussen keramiek, aardewerk en porselein?

 

Keramiek is een verzamelbegrip voor alle producten die van gebakken klei zijn. De benaming is afgeleid van keramos, het Griekse woord voor pottenbakkers. Keramiek is onder te verdelen in aardewerk, steengoed en porselein. Het onderscheid tussen deze keramieksoorten wordt bepaald door de samenstelling van de grondstoffen en de baktemperatuur.

 

Voor meer informatie over de Coffee 2 Go! kunt u bellen met 088-8441238 of een email sturen naar info@beglobal.nl.

Coffee 2 Go types

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl