0

Custom-made tassen banner

 

BeGlobal Trading heeft een speciaal concept voor tassen opgezet. Dit concept behelst 4 standaard modellen tassen die in ieder gewenste kleurencombinatie kan worden uitgevoerd. De minimale afname hiervoor is 500 stuks.

 

Het is uiteraard geen probleem om een ander model tas custom-made te laten maken. Ook hiervoor wordt vrijblijvend een voorstel gemaakt bij uw aanvraag.

 

Minimale afname: 500 stuks

 

Richtprijs: Vanaf € 3,-

 

Wilt u een tas die exact past bij de uitstraling van uw bedrijf? Ontwerp nu uw eigen tas in uw eigen kleuren. Bag2give heeft vier modellen tassen waarvan alle vlakken in een eigen kleur en opdruk zijn uit te voeren.


Uw tas, Uw kleur


Alle kleurencombinaties en opdrukken zijn mogelijk. De tassen zijn gemaakt van polyester en er zijn vier modellen. Omdat de tassen geheel naar uw wensen worden gemaakt is de levertijd iets langer dan normaal.


Uw Tas, Uw Kleur

 

Als u meer informatie wilt over de beschikbare modellen of om een offerte aan te vragen dan kunt u onder aan deze pagina één van de modellen selecteren. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd wordt er gratis een digitaal ontwerp van uw tas gemaakt.

 

Heeft u nog vragen over het samenstellen van uw eigen tas dan kunt u contact opnemen via 088-8441238 of info@beglobal.nl. Het bal2give team staat voor u klaar.

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl