0

De kracht van Product Media

De consument krijgt per dag te maken met ca. 1550 reclameboodschappen die men moet verwerken. Product media is hier een groot onderdeel van. Die man met de jas van zijn politieke partij, de scholier met een rugtas van zijn Hogeschool, de pennen op uw kantoor en de vrouw met een koffiebeker met het logo van haar onderneming. Deze producten vallen onbewust, of toch bewust, enorm op. Door deze producten krijgt de desbetreffende onderneming net wat meer aandacht dan andere ondernemingen. Bewezen is dat promotionele producten zelfs meer personen bereiken dan de krant, radio of televisie.

 

Waarom is product media zo effectief?

Product marketing is een hele specifieke tak van sport binnen de marketing. Het is een bijzonder effectieve manier van marketing, omdat mensen de producten kunnen voelen, zien, ruiken en hierdoor ook kunnen herinneren. Uit onderzoek is gebleken dat merknamen en bedrijven drie keer zo vaak worden herinnerd door promotionele producten dan door een reclame op de televisie. U blijft hierdoor altijd in de gedachte van de relatie, met als gevolg dat dit kan zorgen voor een hechtere relatie. Geeft u ook nog iets wat de relatie regelmatig kan gebruiken, dan heeft u het perfect plaatje bereikt. Wij, van Be Global, weten precies welke producten op dit moment veel gebruikt worden. Mede door deze kennis kunnen wij uw investering in product media het beste laten renderen.

 

Is dat het enige?

Nee, dat niet. Meer dan de helft van de promotionele producten worden langer dan een jaar gebruikt, waardoor de herhaling van uw boodschap heel groot is. En tja, de kracht van reclame blijft toch herhaling. Maar liefst 95% van alle mensen op aarde bezit een promotioneel product. Denk hierbij aan een paraplu van een bepaalde onderneming, een drinkbeker of die simpele pen. Promotionele producten zijn er namelijk in alle soorten en maten. Uit eerdergenoemde cijfers wordt duidelijk dat promotionele producten echt deel uit maken van het dagelijks leven.

 

Waar blijkt dit nog meer uit?

De plekken waar mensen, traditiegetrouw, veel tijd doorbrengen zijn onder andere de keuken en het werk. Als wij u nu vertellen dat maar liefst 91% van de mensen een promotioneel product in hun keuken heeft liggen en 74% van de mensen een promotioneel product gebruiken tijdens hun werk, wat denkt u dan? Wij denken dat promotionele producten onderdeel uit moeten maken van uw marketingstrategie. U kunt toch niet achterblijven?

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl