0

De Leveranciersdagen 2016

 

Afgelopen donderdag 8 september begonnen de leveranciersdagen weer in de Jaarbeurs Utrecht. Deze 2 dagen zijn toegankelijk voor fabrikanten, distributeurs en (toe)leveranciers van promotionele producten en diensten. Uiteraard waren wij weer aanwezig op hét ontmoetingsmoment van onze branche. We hebben weer veel inspiratie opgedaan en fijne gesprekken gevoerd. De beurs bood onder andere nieuwe collecties en exposanten, seminars die je kon bijwonen en een gastcollege van prof. dr. Henry Robben - een pleitbezorger van relatie-en eindejaarsgeschenken en kerstpakketten als loyaltytool voor het verstevigen van de relatie met klanten en eigen personeel.

 

 

 

 

 

Producten

Groen

Wat ons opviel, is dat vooral in de textielsector, de focus nog meer gaat liggen op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Steeds meer bedrijven willen een statement maken door te laten zien dat zij achter duurzaamheid staan. Het wordt voor de consument ook laagdrempeliger doordat het prijsverschil niet meer zo groot is tussen 'groene' en 'gewone' textiel. In de textielsector is steeds meer kleding verkrijgbaar dat gemaakt is van 100% Fairtrade-gecertificeerd en organisch katoen. Zo bieden wij het merk Cottover, wat staat voor het hergebruik van katoen. Deze nieuwe kledingcollectie is speciaal geproduceerd voor mens & milieu. Wanneer je bewust kiest voor deze promotionele kleding van Cottover, neem je tegelijk deel aan de inspanningen om een meer duurzame textielindustrie te creëren in Bangladesh, waar miljoenen mensen in grote armoede leven.

 

Ook in de tassensector breidt de 'groene' lijn alleen maar meer uit. Zo hebben we veel mooie shoppers van eco jute gezien. De nieuwe shoppers die gemaakt zijn van jute en katoen vonden wij specialer en zijn fijner van stof waardoor een opdruk hierop mooier uitkomt. 

 

Een bijzonder product vonden wij de WakaWaka. Een oplader en (zak)lamp voor je smartphone die oplaadt middels zonne-energie. Het leuke verhaal hierachter is dat als je een WakaWaka koopt, er altijd een WakaWaka Light naar een gezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie gaat. 

 

 

 

 

 

Ook bijzonder


Buiten de bijzondere, groene producten was er nog veel meer wat onze aandacht trok. Bijvoorbeeld de Tea Bears: winegum uitziende beertjes die je in de thee doet, in plaats van een theezakje. De fruit gums geven een lekkere pepermuntsmaak aan je thee. Uiteraard hebben we even getest wat er gebeurd als je ze (per ongeluk) opeet; helemaal niets en smaakt niet verkeerd!

 

Ook een handige gadget: de Keyrefinder - een sleutelhanger waarmee je winkelwagens kunt ontgrendelen, flessen mee openen en ze zorgen ervoor dat je je sleutelbos kunt terugvinden wanneer je hem verliest. Dit laatste is omdat je, buiten bijvoorbeeld je logo, je contactgegevens op de hanger kunt zetten. Een origineel en vooral handig artikel met minstens één extra toegevoegde waarde. De vorm is ook nog zelf te bepalen. 

Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan met een bomvolle trolley en véél inspiratie! De genoemde producten zijn al verkrijgbaar en binnenkort online. 

 

 

                         

 

 

 

 

Night of the PromZ

De eerste dag van de leveranciersdagen sloot af met de Night of the PromZ. Het was een spetterende avond met veel interessante sprekers. Meer informatie over alle leuke artikelen die we hebben gezien? Bel gerust naar ons kantoor en vraag naar een van onze accountmanagers. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Champagne Jacquart brut

Champagne Jacquart brut

Artikelnr: 19310
(1 Artikel)
 1