0

BeGlobal Werkt voor U!

Deskundige begeleiding van echte productspecialisten.

 

Marketing is een belangrijke activiteit binnen bedrijven en instanties. Promotionele producten kunnen ondersteunend, of zelfs leidend zijn in uw marketing activiteiten. Het is daarom belangrijk dat er een professionele productspecialist met u meepraat over de mogelijkheden die promotionele producten voor uw organisatie kunnen bieden.

 

Onze accountmanagers hebben minimaal 10 jaar ervaring in het vak van Promotionele producten. Ze bezoeken niet alleen alle belangrijke Europese beurzen, maar hebben al meerdere malen de fabrieken van onze toeleveranciers in Azië bezocht. Een accountmanager bedient bij ons maximaal 50 klanten en heeft dus genoeg tijd om met u mee te denken over het perfecte promotionele product voor uw evenement of campagne.

 

Onze accountmanagers worden ondersteund door een zeer deskundige binnendienst. Onze binnendienstmedewerkers zijn allen op HBO-niveau opgeleid. Bij afwezigheid van de accountmanager hebben zij direct alle informatie beschikbaar om u snel en deskundig te helpen.

 

Binnen ons team hebben wij verschillende ondersteunende specialisten op o.a. grafisch en IT gebied. Zo spelen wij snel in op uw vragen met betrekking tot visualisatie en software oplossingen, zoals o.a. een eigen webshop.

 

Tot slot werken wij met een volledig geïntegreerd eigen ontwikkeld softwaresysteem. Met ons systeem zijn wij in staat om uiterst snel een aanbieding te maken en dus snel de producten bij u te leveren. Door de implementatie van vele controlemomenten beperken wij het risico tot het maken van eventuele fouten.

 

Zoals u begrijpt, zijn wij niet zomaar een doorsnee relatiegeschenken bedrijf. Wij nemen ons vak en uw organisatie serieus.