0

Doppers

Uniek! Doppers nu bij ons uit voorraad leverbaar

De Dopper: dé duurzame drinkfles voor kraanwater. Bij vele inmiddels bekend en nog steeds ontzettend populair. Niet zo raar als je weet dat de Dopper zoveel meer is dan een duurzame waterfles. Vandaar dat wij bij BeGlobal Promotions onze Doppers ook wat extra aandacht hebben gegeven. Zo hebben we onze voorraad uitgebreid en de levertijd versneld. Onbedrukt is de Dopper nu al met 1 dag leverbaar en bedrukt duurt dit slechts een week. Ook zijn de Doppers al vanaf 30 stuks te bestellen. 

Verschillende soorten Doppers

De Dopper valt al snel op wegens haar diversiteit in kleuren. Daarbuiten is echter nog meer keuze en variatie. Zo is de Dopper Steel terug: een stoere, robuuste versie gemaakt van rvs. Dit industriele meesterwerkje is ontzettend geliefd en groter dan de Dopper Original. In de Dopper Steel past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. 

Ook is er een Dopper Sport Cap te verkrijgen. Deze maakt van je Dopper in één klap je favoriete waterfles voor tijdens je workout. Dankzij de geavanceerde zuigmond, komt het water gedoseerd en gericht uit de Dopper sportfles. Bovendien is de tuit flexibel uittrekbaar – om te openen – en indrukbaar om te sluiten. 

 

 

      

 

 

Het verhaal van de Dopper

De Dopper is vijf jaar geleden geboren uit frustratie over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen. Oprichter Merijn Everaarts werkte destijds nog in de eventbranche en zag dagelijks toe hoe festivalbezoekers een spoor van plastic afval – voornamelijk PETflesjes – achterlieten. Zo werd het idee voor een herbruikbare fles geboren. De Dopper fles is gemaakt van PP en de witte cup van ABS. Dit zijn materialen die speciaal gekozen zijn omdat ze 100% recyclebaar zijn en vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Dat maakt de Dopper helemaal bpa vrij. Dankzij de lichte materialen en inhoud van 450ml, past de Dopper Original makkelijk in je rugtas, sportbag en handtas.

Ook kan je vrijwilliger worden en/of aan de Dopper Foundation doneren en daarmee onder andere water- en sanitatieprojecten steunen. Dopper heeft ook de Dopper app, waarmee je vers water in de buurt kunt vinden en zelf nieuwe tappunten kunt toevoegen. Be the messenger!