0

Eervolle vermelding Leverancier van het Jaar 2014

BeGlobal Promotions heeft begin september een Eervolle Vermelding ontvangen voor de vakprijs Leverancier van het Jaar 2014, een initiatief van vakblad PromZ Magazine. De prijs wordt ondersteund door de branchevereniging PPP (Platform Promotional Products). In 2009 en 2011 werd BeGlobal Promotions ook al eervol vermeld en in 2012 en 2013 werd BeGlobal Promotions verkozen tot Leverancier van het jaar.

 

“BeGlobal Promotions is in de afgelopen jaren een constante factor geworden op het speelveld van leveranciers van promotionele producten. Het bedrijf is al eerder voor de vakprijs genomineerd én is al twee jaren achtereen uitgeroepen tot winnaar.
Ook nu weer scoorde BeGlobal Promotions hoog op de strenge toetsingscriteria (vernieuwend, creatief, adviserend, vakkennis, zichtbaarheid in de markt, website, showroom, financiële stabiliteit en MVO).


BeGlobal Promotions kent vele trouwe klanten, werkt consequent aan zijn naamsbekendheid, uitstraling en vakkennis. De leverancier wordt door de fabrikanten en toeleveranciers van promotionele producten “een goede partner” genoemd.
BeGlobal Promotions is een voorbeeld voor collega-leveranciers en een bedrijf dat het promotionele productenvak verder professionaliseert,” aldus de jury.

 

Eervolle vermelding Leverancier van het Jaar 2014

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl