0

Huisstijl services

Promotionele producten zijn een volwaardig onderdeel van de marketingmix. Ze kunnen van grote toegevoegde waarde zijn voor de bekendheid van uw organisatie en uw huisstijl. Het is dus belangrijk dat uw leverancier van promotionele producten hier professionele oplossingen voor heeft. Bij BeGlobal Promotions is uw huisstijl onze zorg. Wij hebben hiervoor de volgende services.

 

Productpresentaties

Vaste klanten van BeGlobal Promotions ontvangen regelmatig presentaties met promotionele ideeën. In deze presentaties staan de artikelen in de meeste gevallen al afgebeeld met het logo van de klant. Zo kan de klant goed zien of het product goed bij de organisatie past.

 

Drukproeven

Vrijwel alle producten die wij leveren zijn voorzien van een logo. Alvorens wij over gaan tot productie ontvangt de klant altijd een drukproef. Zo weet de klant hoe het product eruit gaat zien.

 

BeGlobal Studio

Voor een goed eindresultaat is goed artwork van groot belang. Daarom wordt ieder logo uitvoerend gecontroleerd door onze studio medewerkers. Onze studio heeft dan ook de mogelijkheid om eventuele aanpassingen te maken. Pas na deze controle wordt een logo opgenomen in het Klantenportaal.

 

Het Klantenportaal

Ieder logo dat door ons gebruikt wordt, nemen wij op in het Klantenportaal. Dit Klantenportaal delen wij met onze klanten, zodat ook zij een duidelijk overzicht hebben van de goedgekeurde bestanden. Klanten zijn verder vrij om deze bestanden voor eigen gebruik te downloaden.

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl