0

IF Awards

 

Promotionele artikelen staan al lang niet meer alleen bekend als saaie pennen en aanstekers. Sterker nog, steeds vaker lopen deze artikelen vooruit op de trends van de retail. De afgelopen jaren werden veel van onze artikelen onderscheiden met Red Dot Design Awards en IF Product Design Awards. Afgelopen februari ontvingen twee van onze artikelen een IF award.

 

De IF Product Design Awards zijn geïntroduceerd in 1954 en worden jaarlijks uitgereikt tijdens de IF International Forum Design. Jaarlijks zijn er ongeveer 2000 inzendingen uit 37 landen, welke door een jury van experts worden beoordeeld. Een zeer geringe selectie hiervan ontvangt de prijs voor “outstanding design quality”. De beste ontwerpen ontvangen een IF gouden award, welke wordt aangemerkt als de “Design Oscar”.

 

 

Flow fles

 

Carve Balpen

Flow fles   Carve balpen

De Flow fles is gemaakt van duurzaam tritan, een materiaal dat niet breekt, geen vlekken krijgt en niet gaat ruiken. Makkelijk mee te nemen dankzij de siliconenband. Inhoud 650 ml. Wordt geleverd in een geschenkverpakking. Exclusief design. Siliconen en BPA vrij tritan copolyester.

 

 

Exclusieve Marksman design balpen met draaimechanisme. Inclusief Swiss made vulling. Geleverd in een geschenkverpakking.

 

Bekijk dit product op de website >   Bekijk dit product op de website >

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl