0

ISO9001 certificaat voor Be Global 

Bij Be Global geloven wij in slechts één manier om de relaties met onze klanten op een goede manier te laten verlopen: namelijk door kwaliteit te leveren. Als distributeur van premiums, relatiegeschenken en promotionele artikelen is het van essentieel belang om producten te verschaffen die zowel kwaliteit uitstralen als kwaliteit leveren. Daarom zijn wij verheugd en trots om te mogen mededelen dat wij het ISO9001 kwaliteitscertificaat hebben behaald. Een bevestiging voor ons als bedrijf dat we op de goede weg zijn als het gaat om kwaliteitsmanagement en voor onze (toekomstige) partners een garantie dat zij bij ons de kwaliteit krijgen, die wij aan hen beloven.

 

ISO9001 kwaliteitscertificaat

Het is ISO9001 kwaliteitscertificaat is een internationaal erkend certificaat. Dit certificaat laat zien dat een bedrijf voldoet aan de gestelde eisen en kwaliteitsnormen. Deze eisen en normen zijn in het geval van ISO9001 onder meer dat het bedrijf een geschikte omgeving creëert waarin de bedrijfsprocessen op een goede manier kunnen worden uitgevoerd; dat de communicatie met de klant duidelijk en transparant verloopt; dat de directie het kwaliteitsbeleid op een duidelijke manier vaststelt en kenbaar maakt aan de rest van het personeel en dat de kwaliteit van extern geleverde producten in kaart wordt gebracht.

Inmiddels voldoet Be Global aan alle door ISO9001 gestelde eisen. Als u precies wilt weten wat de eisen en normen zijn voor het ISO9001 kwaliteitscerficaat. Kijk dan op: https://www.isoregister.nl of https://certificeringsadvies.nl/kwaliteit/iso-9001/

 

Meerwaarde ISO9001 voor Be Global

Voor Be Global heeft het ISO9001 een grote meerwaarde. Steeds vaker geven internationale bedrijven de voorkeur aan een samenwerking met ISO gecertificeerde bedrijven. Zo weten deze bedrijven zeker dat ze samenwerken met een betrouwbare en integere partner. Daarnaast heeft het behalen van het ISO9001 voor Be Global ook een interne meerwaarde. Doormiddel van ISO9001 zijn de processen binnen Be Global geoptimaliseerd, zijn eventuele risico’s van de bedrijfsvoering in kaart gebracht en is de klanttevredenheid onder de loep genomen. De mogelijkheden om nog beter aan de eisen van klanten te voldoen, zijn in kaart gebracht en in het bedrijfsproces geïmplementeerd.

Wilt u meer weten over de meerwaarde van het ISO9001 voor Be Global of bent u een van onze partners die ook het certificaat wilt behalen kijk dan naar de voordelen op: https://www.qmsi.nl/nieuws/meerwaarde-van-iso-certificaat/

 

Be Global, garant voor kwaliteit      

Met het ISO9001 certificaat op zak willen wij onszelf verder ontwikkelen. Wij zijn ambitieus en streven elke dag opnieuw naar verbetering. Alleen op die manier kunnen wij de reputatie vasthouden, die we de afgelopen zestien jaar in onze branche hebben opgebouwd. Het ISO9001 certificaat is een goede motivatie om elke dag opnieuw onze reputatie waar te maken en onze trouwe partners keer op keer blij te maken met prachtige premiums, chique promotieartikelen en kwalitatieve relatiegeschenken. 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl