0

Winnaar Promotional Company of the Year 2012

In 2008 werd BeGlobal Promotions voor het eerst genoemd in relatie tot de titel van beste distributeur van het jaar. Men noemde het bedrijf ‘opvallend’ en men sprak van een ‘jonge generatie enthousiaste ondernemers’. Het jaar erop, in 2009, sleepte BeGlobal zijn eerste nominatie in de wacht, in 2011 gevolgd door de tweede, om dit jaar te worden uitgeroepen tot Promotional Company of the Year.

 

Precies ‘volgens het boekje’ heeft BeGlobal de weg naar de onderscheiding afgelegd. Genoemd worden, genomineerd worden en prijswinnaar worden is de route die getuigt van de constante kwaliteit en gestage doorontwikkeling die een succesvol jong bedrijf horen te kenmerken.

 

BeGlobal is here to stay, en dat is in de promotionele productenbranche in deze tijd geen geringe prestatie!

 

BeGlobal beschikt over een grote dosis inzet en passie voor het promotionele productenvak. Enthousiasme, vakkennis, heel zichtbaar in de bladen en op vakbeurzen met een professionele presentatie en mooie klanten. Last but not least hebben de oprichters van BeGlobal een sterk bedrijfseconomisch inzicht. Ook dat heeft ze gebracht tot waar ze nu zijn. Want een nog jong bedrijf ook met economische tegenwind laten doorgroeien, gaat niet zomaar vanzelf…

 

Een van de juryleden noemde BeGlobal ‘de groeibriljant’ van de branche. De promotionele productenbranche mag trots zijn op een bedrijf als BeGlobal Promotions, een waar visitekaartje richting opdrachtgevers.

 

De Promotional Company of the Year Award is een initiatief van Het Portaal Uitgevers/PromZ Magazine en wordt ondersteund door branchevereniging PPP (Platform Promotional Products).

Belangrijke criteria voor de jury bij het toekennen van de award voor de Promotional Company of the Year zijn:

 

betrouwbaarheid, communicatie & presentatie, vakkennis, ondersteuning van de eindklant, vernieuwing & innovatie en voorbeeldfunctie voor de branche/eindklant.

 

Juryleden:

Joop van Veelen (ProComm/PPP-voorzitter)

Bas Lensen (Lensen Toppoint)

Stef van der Velde (Giving Europe)

Robin Vogel (Buttonboss Group)

Hans Janssen (Het Portaal Uitgevers)

Karin Schaper (PromZ Vak/PromZ Magazine)

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl