0

Winnaar Promotional Company of the Year 2013

Vorig jaar schreven we al dat BeGlobal Promotions precies ‘volgens het boekje’ de weg naar de vakprijs had afgelegd. Genoemd worden, genomineerd worden en prijswinnaar worden is de route die getuigt van de constante kwaliteit en gestage doorontwikkeling die een succesvol bedrijf horen te kenmerken.

 

Dat BeGlobal Promotions ook in 2013 weer de winnaar is, bevestigt nogmaals het vakmanschap en de inzet van de ondernemers Marco Horneman en André Noordwijk en hun team.

 

BeGlobal Promotions is volgens de jury een voorbeeld voor het vak, zowel richting eindklant als naar collega’s. Het is een relatief jong bedrijf dat financieel gezond is en groeit, ook tijdens de recessie. Een bedrijf dat lange
termijn plannen maakt, trouwe klanten heeft, consequent werkt aan imago en naamsbekendheid, zichtbaar is voor de eindklant en door suppliers opvallend vaak “een goede partner” wordt genoemd.

 

BeGlobal Promotions zet zich ook in om de kennis binnen het vak en het imago van het vak richting eindklanten op een hoger plan te brengen. Ook in dat opzicht is BeGlobal Promotions een aanwinst voor de branche van promotionele producten.

 

De term ‘outstanding performance’ is ook dit jaar méér dan van toepassing op dit bedrijf.

 

De Promotional Company of the Year Award is een initiatief van Het Portaal Uitgevers/PromZ Magazine en wordt ondersteund door branchevereniging PPP (Platform Promotional Products).

 

Belangrijke criteria voor de jury bij het toekennen van de award voor de Promotional Company of the Year zijn:

betrouwbaarheid, communicatie & presentatie, vakkennis, ondersteuning van de eindklant, innovatie, solvabiliteit en de voorbeeldfunctie voor de branche/eindklant.

 

Juryleden:

Joop van Veelen (ProComm/PPP-voorzitter)
Hans Jansen (Premiumburo Nieuwkoop)
Bas Lensen (Lensen Toppoint)
Stef van der Velde (Giving Europe)
Robin Vogel (Buttonboss Group)
Hans Janssen (Het Portaal Uitgevers)
Karin Schaper (PromZ Vak/PromZ Magazine)

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl