0

Laura Berkel

Laura Berkel   

Op 1 december 2008 ben ik gaan werken bij BeGlobal Promotions, een commerciële uitdaging voor mij na een afgeronde medische HBO studie en 7 jaar in de gezondheidssector te hebben gewerkt. Mijn functie is verkoop binnendienst medewerkster en ik bied daarnaast ondersteuning aan mijn baas Marco Horneman.

 

In de bijna 8 jaar dat ik nu bij BeGlobal Promotions werk heb ik inmiddels aardig wat (commerciële) ervaring opgedaan. Bezoekjes aan leveranciers, drukkerijen, cursussen en trainingen, waaronder de PPP sales training, hebben hier zeker aan bijgedragen. Wat het werken bij BeGlobal Promotions leuk maakt het contact met verschillende klanten, de diversiteit van de functie en natuurlijk ook het team waarmee ik samenwerk.Ik ben punctueel en gedreven en vind het leuk om alles tot in de puntjes voor de klant te verzorgen. Van het zoeken naar een passend artikel, naar de orderafhandeling en alles wat daarbij komt kijken.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag, zoals bootcamp, hardlopen en trainen in de gymbox. Verder ga ik graag op wintersport of heerlijk van het zonnetje genieten in Spanje! Ook met vrienden afspreken en leuke dingen ondernemen horen bij mij.

 

  lberkel@beglobal.nl

 +31 (0)88 - 8441206