0

Logistieke uitdagingen

Logistieke uitdagingen

Flesjes water voor uw beurs in de Verenigde Staten, over de hele wereld gelijktijdig de champagne ontkurken, op één dag 10.000 verse appels op 20 locaties of uw centrale voorraad voor 30 vestigingen op één locatie? Dit zijn slechts enkele projecten die wij in het verleden met succes bewerkstelligd hebben.

Het succes van uw promotionele campagne ligt vaak besloten in de logistiek van het totale project. U moet er immers op vertrouwen dat artikelen goed ontvangen worden door uw doelgroep. 

BeGlobal Promotions staat voor een wereldwijd netwerk van contacten. Dit combineren wij met de meest moderne, zelf ontwikkelde software systemen en een lange logistieke ervaring. 

 

Internationale groepen van promotionele leveranciers werken vaak vanuit een overkoepelende organisatie voor het opzetten van promotionele acties. Hierbij heeft uw locale partij meestal geen idee wat er in andere landen gebeurd. BeGlobal Promotions heeft een vaste samenwerkingspartner in de Verenigde Staten en China. Met deze korte communicatielijnen weet iedere schakel in de keten wat uw wensen zijn en kunnen wij sneller schakelen.

 

Logistieke uitdagingen

U kunt uw voorraad centraal door ons laten beheren. U heeft zelf de controle middels onze online winkelmodule. Onze winkelmodule is een standaard concept en wordt volledig door BeGlobal Promotions ontwikkeld en ondersteund. Er zijn dus geen kosten verbonden aan onze voorraadmodule. 

 

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

 

BeGlobal Werkt voor U!

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl