0

LoyalTea

Rechtstreeks vanuit de beste theetuinen, hoog gelegen in de heuvels van Sri Lanka, presenteren wij u: LoyalTea®. Nieuw, gezond, lekker, duurzaam, eerlijk & puur.

 

Thee. Wereldwijd drinken mensen het al eeuwenlang. En niet voor niets: thee is goed voor je! Bij LoyalTea® kunt u daarom uw eigen premium thee bestellen. U brengt uw organisatie of merk op een positieve, originele manier onder de aandacht en uw klanten en relaties genieten van een heerlijke, verantwoorde kop van uw eigen thee! Loyaltea® is een fijne selectie theebladeren van premium kwaliteit. Ontspan en geniet van onze heerlijke theesmaken. Zo van de plantage in uw eigen theekop. Puur, natuurlijk en verantwoord geproduceerd.

 

Groen

Loyaltea® staat voor loyaliteit in de hele keten. Aan het milieu, de theepluksters, de lokale bevolking. En aan uw klanten en relaties.

 

Ontdek de smaken!

LoyalTea smaken

 

Snelle levertijden

Loyaltea® theeproducten zijn zeer snel leverbaar. De LoyalBox, de LoyalCan en de LoyalDeLuxe zijn direct uit voorraad te leveren, voorzien van uw logo of tekst. De LoyalPouch en Piramidbox komen geheel gepersonaliseerd van de plantage. Al vanaf 2 weken levertijd!

 

Custom made

Ook de LoyalBox en de LoyalCan kunt u volledig personaliseren zodat ze perfect aansluiten op uw huisstijl. Specifieke wensen over een theesmaak of verpakking? Bijna alles is mogelijk! Neem voor de mogelijkheden contact op met 088-8441238 of stuur een e-mail naar info@beglobal.nl.

 

Klik hieronder op de LoyalTea van uw keuze om direct een offerte aan te vragen.

 

Producten

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl

(2 Artikelen)
 1