0

Marco Goedegebuure

Marco Goedegebuure   

In december 2007 ben ik tijdens de kerstdrukte bij BeGlobal Promotions begonnen. Ik ben account manager en product specialist. Als account manager heb ik een vaste groep klanten met wie ik diverse projecten bedenk en realiseer. Ik word gewaardeerd om mijn flexibiliteit, betrokkenheid en spontaniteit.

 

Na de middelbare en hogere hotelschool ben ik direct bij BeGlobal Promotions begonnen. Door het internationale karakter, het hoge service niveau en de diversiteit blijft BeGlobal Promotions ook na al die jaren een leuke en uitdagende omgeving. Alle ervaring die ik heb opgedaan is door in de praktijk te ervaren en door nieuwsgierig te blijven. Regelmatig bezoeken we met het team internationale beurzen zowel in Europa als in Hongkong om op de hoogte te blijven van de trends en nieuwe producten. Daarnaast heb ik afgelopen jaren diverse fabrieken bezocht in Europa en in China. Door de extra kennis van een product en het productieproces kan ik de vraag van de klant beter vertalen om tot een creatieve oplossing te komen welke aansluit bij de vraag van de klant.

 

Graag voetbal ik nog wekelijks, daarnaast sla ik af en toe een balletje op de golfbaan. Koken met en voor vrienden vergezeld met een goed glas wijn is voor mij een heerlijk onderdeel van het weekend.

 

  cmgoedegebuure@beglobal.nl

 +31 (0)88 - 8441204

      +31 (0)6 - 269 458 61