0

Mark Ideler

Mark Ideler   

Op 1 april 2016, en dat is geen grapje, ben ik gestart bij BeGlobal Promotions als account manager binnendienst. In deze functie voorzie ik klanten persoonlijk in hun wensen en behoeften, hierbij ben ik gebrand op een positief eindresultaat.

 

In 2013 heb ik de studie Sportmarketing en Management afgerond aan De Hogeschool Rotterdam. Daarna ben ik als service manager aan de slag gegaan bij een internetbureau in de zorg, waar ik het doel had klanten te ontzorgen. Tijdens mijn sabbatical van vijf maanden reizen heb ik besloten om behalve servicegericht meer salesgericht te willen werken. Via een kennis ben ik vervolgens in aanraking gekomen met BeGlobal Promotions waarna ik na kennismaking met de branche, op een beurs aan de slag ben gegaan. Hetgeen wat mij motiveert in deze job is de diversiteit. Het iedere dag opdoen van nieuwe kennis en ervaringen.

 

In mijn vrije tijd trek ik graag op met mijn familie, vriendin en of vrienden. Hierbij vind ik het leuk om gezamenlijk dingen te doen. Naast sociale activiteiten ben ik graag te vinden op het voetbalveld of in de sportschool en vind ik het leuk om te reizen en te ondernemen.

 

  mideler@beglobal.nl

 +31 (0)88 - 844 12 38

 +31 (0)6 - 520 379 42