0

Missie en Strategie

Kernactiviteit:

BeGlobal Promotions is een distributeur in promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken, waaronder eindejaarsgeschenken.

 

Missie:

Bij BeGlobal Promotions geloven wij oprecht dat de klant centraal staat in iedere activiteit van het ondernemen. Een snelle en transparante manier van communiceren naar alle relaties en belangengroepen staat hierin centraal. Het voeren van een platte organisatie met daarin veel ruimte voor zelfontwikkeling is hierin een essentiële bouwsteen. Door op een informele, doorzichtige en snelle manier te corresponderen en te handelen, biedt BeGlobal Promotions een totaalpakket van diensten aan haar klanten.

 

Met ons enthousiasme en onze pro-actieve aanpak willen wij bereiken dat relaties langdurig en op plezierige wijze met ons zaken zullen blijven doen. Onze bedrijfscultuur is onderscheidend en wordt gekenmerkt door openheid, productkennis, enthousiasme, creativiteit, stijl en constante kwaliteit, zorg voor details en verwantschap met onze klanten en leveranciers.

 

BeGlobal Promotions neemt in de markt een leidende positie in door onderscheidend te opereren op het gebied van klantenservice en productinnovaties.

 

Strategie:

Als distributeur van promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken streeft BeGlobal Promotions naar een groeiende toegevoegde waarde in de wijze van aanbieden van artikelen aan haar klanten.

 

Hierin onderscheiden wij ons door het centraal zetten van onze klant in onze dagelijkse activiteiten. Wij zetten in op een organische groei met klanten voor wie BeGlobal Promotions een meerwaarde is voor de promotionele mix van de organisatie.

 

BeGlobal Promotions is onderscheidend in het assortiment en de services. Het assortiment typeert zich als innovatief en creatief. Door een voorkeurspositie te bemachtigen bij onze leveranciers zijn wij in staat om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Eventuele gaten in ons assortiment worden ingevuld door eigen import, waarbij er gestreefd wordt om uitsluitend bij de bron in te kopen.

 

Buiten de artikelen is BeGlobal Promotions het beste geautomatiseerde bedrijf in de markt. Hierdoor kunnen wij sneller reageren op de behoefte van onze klanten en vloeien onze services waaronder de studio, het klantenportaal, productinnovaties samen met persoonlijke verkoop en advies.