0

Nominatie PromZ Promotional Company of the Year 2011

BeGlobal Promotions heeft op het afgelopen PromZ Event 2011 een nominatie ontvangen voor de titel "Promotional Company of the Year 2011". Uiteraard zijn we heel erg blij met deze nominatie en het is de bevestiging dat wij als bedrijf in het promotionele productenvak gewaardeerd worden voor onze manier van werken.

 

Juryrapport:

BeGlobal Promotions werd twee jaar geleden genomineerd voor de titel Promotional Company of the Year. Ook dit jaar ontvangt het bedrijf weer een welverdiende nominatie.

 

Jonge, gedreven ondernemers. Die kwalificatie komt vaak ter sprake in relatie tot BeGlobal Promotions. Ondernemers die nog jonger waren toen ze in 2002 hun bedrijf oprichtten. Het is nu 2011. BeGlobal Promotions is dus een ‘blijvertje' gebleken - en dat alleen al zegt meer dan genoeg over de inzet en passie van de oprichters - en hun team - voor het promotionele productvak.

 

BeGlobal Promotions beschikt over een mentaliteit die de branche gewoon een stukje leuker maakt en als voorbeeld kan dienen voor de nieuwe generatie.

 

Dynamiek, uitstraling, vakkennis, professionele presentatie richting eindgebruikers, om maar enkele ‘bullet points; van succesvol opereren in het promotionele productenvak te noemen: het klopt allemaal bij BeGlobal Promotions.

 

Zeer sympathiek is de structurele steun van BeGlobal Promotions aan Alpe d'HuZes, een organisatie die zich inzet voor de bestrijding van de gevolgen van kanker.

 

Zowel voor eindgebruikers als voor de branche is BeGlobal Promotions absoluut een bedrijf met toegevoegde waarde. Een leverancier van promotionele producenten die zeker een nominatie voor de vakprijs Promotional Company of the Year 2011 verdient!

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl