0

BeGlobal Werkt voor U!

Onderscheidend door zelf ontwikkelde diensten.

 

Het opzetten van een goede promotionele campagne hangt niet van het product alleen af. Daarom hebben wij een aantal diensten voor u ontwikkeld om het leven gemakkelijker te maken. Deze diensten helpen u om voordeel te halen bij het opzetten van een grotere campagne of door u meer grip te geven op uw activiteiten. Hieronder enkele voordelen:

 

BeGlobal Promotions klantenportaal:

Iedere klant heeft bij BeGlobal Promotions een eigen klantenportaal. In uw klantenportaal heeft u inzicht in uw oude offertes, opdrachten en drukproeven. Verder heeft u toegang tot alle logo’s die wij van u ontvangen hebben. Hierbij vermelden wij ook alle Pantone kleuren en heeft u dus maximale controle over hoe uw product eruit komt te zien.

 

BeGlobal Promotions klantenshops:

BeGlobal Promotions heeft zijn eigen klantenshop module ontwikkeld. Deze module is geheel autonoom en wordt modulair door ons verder ontwikkeld. Dit houdt in dat wij volledig vrij zijn om deze module te verbeteren. Verbeteringen die wij doorvoeren kunnen dus in alle klantenshops worden doorgevoerd. De module is volledig geïntegreerd met ons ERP en CRM systeem. Waardoor alles dus realtime wordt bijgehouden. Veel van onze klanten besparen minimaal 20% door over te stappen op onze shopmodule.

 

Virtuele producten in onze klantenshops:

Door te werken met virtuele producten in onze klantenshops, hebben wij de mogelijkheid om voor u een shop te bouwen met groot aantal gepersonaliseerde artikelen. Deze artikelen liggen onbedrukt op voorraad en worden op afroep binnen 48 uur voor u bedrukt. Aan een virtuele voorraad zitten geen verplichtingen. U loopt geen risico over de voorraad en er zijn geen verder kosten. Het is daarom voor iedereen mogelijk om een ruim assortiment eigen relatiegeschenken op te bouwen, zonder dat u de grip verliest op wat er binnen uw organisatie wordt weggeven.

 

Zelfstandig ontwikkeld ERP systeem:

BeGlobal Promotions werkt met een volledig zelfstandig ontwikkeld ERP systeem. Hier merkt u in eerste instantie vrij weinig van. Op de achtergrond zorgt ons systeem echter voor een effectievere afhandeling van uw aanvragen en opdrachten. Verder voorkomen wij fouten door extra controlemomenten.

 

Bij vragen of specifieke wensen kunt altijd contact met ons opnemen.