0

BeGlobal Werkt voor U!

Onze visie op echte klantenservice

 

Iedereen kan zeggen dat ze excellente service verlenen. BeGlobal Promotions neemt deze belofte echter zeer serieus en maakt daarom een aantal afspraken met u. Simpele afspraken, waardoor het voor u prettig is om met BeGlobal Promotions zaken te doen.

 

Onze accountmanagers hebben minimaal 10 jaar ervaring in het vak van Promotionele producten. Een accountmanager bedient bij ons maximaal 50 klanten en heeft dus genoeg tijd om met u mee te denken over het perfecte promotionele product voor uw evenement of campagne.

 

Wij beschikken over twee showrooms vol inspiratie. In onze promotionele showroom in Waddinxveen tonen wij onze meest succesvolle projecten en de nieuwste artikelen. Onze kerstshowroom in Gouda biedt de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen. Hier tonen wij verder veel originele artikelen in het thema leven en wonen.

 

Logistiek zit in onze naam. We hebben de beschikking over een eigen magazijn, waar vanuit wij onze logistieke activiteiten coördineren. Zo kunnen wij artikelen versturen naar verschillende locaties, ook als dat buiten Nederland is. Dit doen wij zeer efficiënt in eigen beheer, zodat wij snel en goedkoop zijn. Voor grotere logistieke uitdagingen hebben wij een logistieke partner en de beschikking over duizenden pallet plaatsen.

 

Onze studio maakt creatieve voorstellen, maar beheert ook uw artwork. Ieder logo wordt zorgvuldig bewaard in ons systeem en gecontroleerd op kleuren en formaat. U kunt dit overzichtelijk terugzien in uw klantenportaal. Door zo te werken, minimaliseren wij het aantal klachten en bent u verzekerd van een goed eindresultaat.

 

Tot slot weten wij dat het belangrijk is dat u snel geholpen wordt. Wij beschikken over een groot team goed opgeleide mensen. Ons kantoor is bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur en uw accountmanager is ook buiten deze tijden mobiel bereikbaar.

 

Onze beloften maken het verschil tussen BeGlobal Promotions en andere relatiegeschenkenbedrijven. Niet voor niets zijn wij al zeven jaar één van de genomineerden voor de prestigieuze prijs voor leverancier van het jaar.