0

Powercube

De Powercube is een kubus voor op het bureau met 4 of 5 220V aansluitingen en 1 of 2 USB aansluitingen. De Powercube maakt het mogelijk om op een compacte en stijlvolle manier veel aansluitingen op een werkplek te plaatsen. De Powercube is altijd in het zicht van uw relatie en daarom een uitstekend promotioneel artikel.

Met of zonder snoer

Er zijn twee soorten Powercubes; met of zonder snoer. De Powercube met snoer kunt u overal op of onder uw bureau bevestigen en in een stopcontact steken. De Powercube zonder snoer kunt u ook direct in een stopcontact steken om meer stopcontacten te creëren of u kunt een bestaande Powercube uitbreiden om bijvoorbeeld ook USB aansluitingen te krijgen. Op deze manier kunt u het gewenste aantal stopcontacten op de juiste plaats creëren.

Powercube stekkerkubus.

Powercube original

Richtprijs: € 16,10
PowerCube Extended Duo

Powercube DUO Extended

Richtprijs: € 22,02
Powercube DUO stekkerkubus met USB aansluitingen

Powercube DUO Rewirable

Richtprijs: € 16,86

 

 

Reisstekkers

Optioneel zijn de reisaansluitingen. Hierdoor kan de Powercube gemakkelijk aangesloten worden op meerdere buitenlandse stekkerdozen en als handige reisadapter gebruikt worden. Let op: De Aansluitingen werken uitsluitend op de Powercube zonder snoer.

Reisaansluitingen voor Powercube

Reisstekkers

voor Powercube

Richtprijs: € 5,68

 

Uw eigen stijl

De Powercube is helemaal aan te passen aan uw wensen. Zo kunnen de behuizing en de stopcontacten in elke beschikbare kleur uitgevoerd worden en kan de behuizing op vele manieren bedrukt worden.

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van de Powercube dan helpen onze medewerkers u graag verder op telefoonnummer 088-844 12 38 of via email info@beglobal.nl.

 

Video 

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl