0

Promotional Company of the Year 2012

BeGlobal Promotions is op 5 september 2012 voor het eerst in haar bestaan verkozen tot Promotional Company of the Year. De prijs werd voor de 10e keer uitgereikt op de Leveranciersdagen, georganiseerd door het vakblad PromZ en de branchevereniging PPP.

Belangrijke criteria voor de vakjury bij het toekennen van de award voor de Promotional Company of the Year zijn: betrouwbaarheid, communicatie & presentatie, vakkennis, ondersteuning van de eindklant, vernieuwing & innovatie en het vervullen van een voorbeeldfunctie voor de branche/eindklant.

Promotional Company of the Year 2012

De vakjury gaf in een verslag de volgende motivatie voor het toekennen van de prijs:

“BeGlobal beschikt over een grote dosis inzet en passie voor het promotionele productenvak. Enthousiasme, vakkennis,goede zichtbaarheid in de bladen en op vakbeurzen met een professionele presentatie en mooie klanten. Last but not least hebben de oprichters van BeGlobal een sterk bedrijfseconomisch inzicht. Ook dat heeft ze gebracht tot waar ze nu zijn. Want een nog jong bedrijf ook met economische tegenwind laten doorgroeien, gaat niet vanzelf… Eén van de juryleden noemde BeGlobal ‘de groeibriljant’ van de branche. De promotionele productenbranche mag trots zijn op een bedrijf als BeGlobal Promotions, een waar visitekaartje richting opdrachtgevers. “

 

In 2008 werd BeGlobal Promotions voor het eerst genoemd in relatie tot de titel van beste distributeur van het jaar. Men noemde het bedrijf ‘opvallend’ en men sprak van een ‘jonge generatie enthousiaste ondernemers’. Het jaar erop, in 2009, sleepte BeGlobal haar eerste nominatie in de wacht, in 2011 gevolgd door de tweede, om dit jaar te worden uitgeroepen tot Promotional Company of the Year.

 

BeGlobal Promotions werd in 2002 opgericht en viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Eerder dit jaar opende BeGlobal Promotions het nieuwe kantoor in Waddinxveen.

 

Voor meer informatie:
BeGlobal Promotions
André Noordwijk
088-8441203
06-47164069
andre@beglobal.nl

 

Lees het hele juryrapport hier: Juryrapport Promotional Company of the Year 2012

 

Video

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl