0

Pulltex

Siliconen champagne stopper

De Pulltex siliconen champagne stopper heeft een gepatenteerde inwendige vorm. Deze inwendige vorm, samen met de natuurlijke afsluitende werking van siliconen, creëert een vacuüm binnen in de flessenhals. Dit vacuüm zorgt ervoor dat de kooldioxide niet verdamt en houd de mousserende wijn voor een langere tijd koolzuurhoudend.

Pulltex Silicone Champagne Stoppers

De Siliconen champagne stopper is gemakkelijk te openen door deze naar buiten te trekken en omhoog te duwen. De afsluiting is volledig hermetische en de fles is volledig afgesloten, ongeacht zijn positie. Hieronder kunt u een video bekijken van de werking van de siliconen champagne stopper.

Voor meer informatie over de Pulltex siliconen champagne stopper kunt u contact opnemen met telefoon nummer 088-844 1238 of een email sturen naar info@beglobal.nl. Hieronder kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen door op één van de siliconen stoppers te klikken.

 

Siliconen wijn stopper

De Pulltex siliconen wijn stopper heeft een gepatenteerde inwendige vorm. Deze inwendige vorm, samen met de natuurlijke afsluitende werking van siliconen, creëert een vacuüm binnen in de flessenhals. Dit vacuüm zorgt ervoor dat een open fles wijn voor langere periode goed blijft.

Pulltex Siliconen Wijn Stopper

De Siliconen Wijn Stopper is gemakkelijk te openen door deze naar buiten te trekken en omhoog te duwen. De afsluiting is volledig hermetisch en de fles is volledig afgesloten, ongeacht zijn positie. Hieronder kunt u een video bekijken van de werking van de siliconen wijn stopper.

Voor meer informatie over de Pulltex siliconen wijnstopper kunt u contact opnemen met telefoon nummer 088-844 1238 of een email sturen naar info@beglobal.nl. Hieronder kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen door op één van de siliconen stoppers te klikken.

iliconen champagne stopper

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl