0

Waterman Graduate zilverkleurige balpen

5433-032999999 - zilver
Bereken uw prijs
1
Aantal   Prijs per stuk
2
Bewerking
Omschrijving
De Waterman balpen is een klassiek metalen model, maar toch ook functioneel en modern. De balpen is voor iedere gelegenheid geschikt en heeft een drukmechanisme. De balpen bevat een blauwschrijvende vulling en wordt per stuk in een mooie geschenkcassette verpakt. Gemaakt van chroom en messing.

Het bedrijf Waterman is een grote, bekende fabrikant die zich richt op de ontwikkeling van luxe vulpennen. Waterman is opgericht in 1884 door Lewis Edson Waterman in New York City. Het bedrijf was destijds een van de eerste leveranciers van vulpennen. Vandaag de dag zijn er nog maar weinig van deze first-generation fabrikanten op het gebied van luxe schrijfwaren over. Het bedrijf heeft onder andere naam gemaakt met verschillende zeer luxe en stijlvolle series van vulpennen, zoals de Carène, de Charleston en de Expert. Later zijn, naast de vulpennen, ook andere schrijfwaren geproduceerd, zoals de Waterman balpennen, rollerpennen en vulpotloden. Deze kennen allen eenzelfde stijl als de vulpennen en staan voor uitstekende kwaliteit.

Specificaties:
- Per stuk verpakt
- Afmeting 0,9 x 13,8 cm
- Materiaal: Chroom / Messing
- Gewicht: 22 gr
- Personaliseringsmogelijkheden: de pen is te laseren in het verlengde van de clip, naast de clip rechtshandig en naast de clip linkshandig in maximaal 1 drukkleur
Staffeltabel
  Bezig met het laden van de staffeltabel...
Bekijk meer: Schrijfwaren | Potlood | Messing | Metaal
Bekijk ook:
 1 - 6 van 24
Balpen kunststof

Balpen kunststof

€ 0,13
Oregon

Oregon

€ 2,98
Balpen met stylus

Balpen met stylus

€ 3,59
Dublin pennenset

Dublin pennenset

€ 4,40
Parker IM balpen

Parker IM balpen

€ 14,89