0

Jotter roestvrijstalen balpen

8509-032999999 - zilver
Bereken uw prijs
1
Aantal   Prijs per stuk
2
Bewerking
Omschrijving
Deze luxe Jotter balpen van Parker heeft een drukmechanisme en is blauwschrijvend. De vulling wordt separaat geleverd in een luxe geschenkverpakking. De luxe Parker pen is te bedrukken of te graveren naast de clip rechtshandig, naast de clip linkshandig en in het verlengde van de clip.

Specificaties:
- Afmeting: 1,3 x 12,8 cm
- Materiaal: RVS
- Gewicht: 14 gr

Het bedrijf Parker is gespecialiseerd in het maken van luxe schrijfwaren. Parker is opgericht in 1888 door George Safford Parker in Janesville (Wisconsin, United States). In het begin richtte dit luxe merk zich alleen op de ontwikkeling van vulpennen. Zo heeft het bedrijf naam gemaakt met verschillende zeer luxe en stijlvolle vulpennen, zoals de Duofold, de Sonnet en de Jotter. Parker is daarnaast onder meer bekend vanwege zijn nieuwe systeem voor vulpennen, de ‘Lucky Curve’. Dit systeem zorgt ervoor dat overtollig inkt wordt teruggezogen in de pen wanneer deze niet gebruikt wordt.

Pennen met logo zijn één van de populairste en effectiefste relatiegeschenken. Bedrukte pennen zorgen namelijk voor naamsbekendheid en helpen u bij de marketing, positionering van uw merk en imago. Het voordeel van de pen is dat het effect van lange duur is. Pennen met opdruk worden namelijk meerdere keren per dag gebruikt. Daarnaast worden ze niet door maar slechts één persoon gebruikt, waardoor het bereik van bedrukte pennen dus extra hoog is.
Staffeltabel
  Bezig met het laden van de staffeltabel...
Bekijk meer: Metaal | Verpakking | Balpen | Zilver
Bekijk ook:
 1 - 6 van 24
Potlood

Potlood

€ 0,05
Alaska

Alaska

€ 2,32
Rica

Rica

€ 1,76
Toolpen

Toolpen

€ 1,34