0

Titleist Pro V1

T2025S-NP
Bereken uw prijs
1
Aantal   Prijs per stuk
2
Bewerking
Omschrijving
De Titleist Pro V1 wordt over het algemeen beschouwd als de beste golfbal. Een zeer groot gedeelte van de Tour spelers speelt met deze bal van Titleist.

De Pro V1 is een 3 piece golfbal (een kern met een cover die uit twee lagen bestaat) en ontworpen is voor de beste combinatie van afstand, gevoel en controle bij zowel langere slagen als rond de green.

Twijfelt u tussen de Pro V1 en de Pro VX1? De Pro V1 zal gemiddeld een lagere balvlucht krijgen dan de Pro V1X doordat hij een zachtere kern heeft en het dimplepatroon met meer, maar kleinere dimples is uitgevoerd. De Pro V1X heeft minder spin op de driver, maar een hogere balvlucht vanwege de hogere compressie in de kern en het dimple patroon met minder, maar juist grotere dimples dat voor de meeste golfers meer afstand oplevert. Bij de slagen met veel spin naar de green zal er weinig verschil tussen zijn de Pro V1 en de Pro V1X, maar ook hier zal de balvlucht van de Pro V1 lager zijn dan die van de V1X.

Pro V1 spelers kiezen voor de strakkere balvlucht en het zachtere gevoel in combinatie met meer mogelijkheden de bal te sturen.

BeGlobal Promotions is één van de geselecteerde dealers voor Titleist en Pinnacle. De golfballen worden bij Titleist bedrukt. Hiermee garanderen wij een stevige opdruk, die altijd op de juiste positie staat.

Leverbaar vanaf 12 dozijn.

Prijs per dozijn (12 stuks).

Staffeltabel
  Bezig met het laden van de staffeltabel...
Bekijk meer: Relatiegeschenk | Doos | Golf | Bal