0

Rituals

 Rituals
Rituals is eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van je lichaam èn je huis. Met Rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders.

 

Geluk zit in het detail. Het begint bij je goed voelen, bij het intens beleven van gewone dingen. Het is onze passie om van al die dagelijkse routines weer kleine bijzondere rituelen te maken. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage. Zo voelt speciaal weer écht speciaal. Voor het geluk van elke dag.

 

Rituals is voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. Immers, die eisen stellen wij zelf ook aan onze producten en onze service. Rituals is voor alle mensen die willen genieten van de kleine dingen in het leven.

Rituals

Drie kenmerken maken Rituals tot een uniek concept: Topkwaliteit van de producten, bijzondere en functionele verpakkingen en verrassende geuren.

 

De beste laboratoria en specialisten in de wereld staan garant voor de optimale kwaliteit van al onze producten: van shampoo en gezichtscrème tot geurkaars. Bij de voortdurende ontwikkeling en verbetering van Rituals worden de nieuwste technologieën gebruikt.

 

Rituals staat voor lifestyle en design. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van je huis: de keuken, de badkamer, de decoraties. Rituals producten zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven en voegen zo waarde toe aan je leefomgeving. Zo mooi, die hoef je niet meer te verstoppen in aanrechtkastje of onder de wastafel.

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl