0

Social Media

BeGlobal Promotions is actief op meerdere Social Media netwerken zodat u BeGlobal Promotions altijd kunt volgen op het netwerk van uw keuze. Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, acties en de nieuwste producten of vindt u het gewoon leuk om BeGlobal Promotions te volgen dan kunt u terecht op het netwerk van uw keuze.

 

Linkedin

Linkedin wordt gebruikt door alle account managers om contact te houden met zakelijke klanten en direct aanbiedingen te communiceren.

Twitter

Op twitter post BeGlobal Promotions elke dag een #productvandedag waarbij ieder product een leuk of nieuw product is. Zo krijgt u iedere dag gratis inspiratie voor uw relatiegeschenken of promotie actie.

Youtube logo

Op het BeGlobal Promotions Youtube kanaal kunt u video's bekijken van alle diensten van BeGlobal Promotions.

Facebook

Via facebook wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het #productvandedag en uiteraard kunt u alles lezen over BeGlobal Promotions.

Google+

Bij Google+ blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en acties van BeGlobal Promotions.

Pinterest

Op pinterest kunt u direct leuke, mooie en nieuwe producten bekijken. Iedere dag komt er weer een relatiegeschenken product bij.

Blog

De relatiegeschenken markt is continue in beweging. Wekelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van producten, acties en nieuw innovaties. Via het BeGlobal Blog blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Tweets

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl