0

Suzan Kahraman

Suzan Kahraman   

Begin augustus 2013 ben ik begonnen bij BeGlobal Promotions als Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor die tijd heb ik commerciële ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling, maar het was tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Tot op heden heb ik daar nog geen spijt van gehad. Bij BeGlobal is elke dag anders. Er komen dagelijks nieuwe, leuke en interessante promotionele artikelen en geschenken voorbij, wat deze functie heel uitdagend maakt! Daarnaast heb ik in de afgelopen 3 jaar verschillende cursussen gevolgd, onder andere de Masterclass sales training van Harrie van Heck en de Allround Pro training. Op die manier kan ik mijzelf blijven ontwikkelen in ons vakgebied.


Vanaf september 2016 werk ik drie dagen per week, op maandag, donderdag en vrijdag. De overige twee dagen ben ik thuis met mijn zoontje Emir. Deze combinatie bevalt mij erg goed. Op mijn werkdagen ondersteun ik Marco Goedegebuure bij het maken van offertes en heb ik contact met onze vaste klanten. Een goede afwisseling!

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om leuke dingen te doen samen met mijn gezinnetje en daarnaast om tijd door te brengen met familie en vriendinnen. Gezellig een drankje in de stad en ‘s zomers lekker naar het Kralingse Bos om te barbecueën!

 

 

  skahraman@beglobal.nl

 +31 (0)88 - 8441209

 

 

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl