0

Tacx Bidons

De bidons van Tacx behoren al jaren tot de top. ’s Werelds beste profwielrenners en profploegen gebruiken ze tijdens het seizoen als teambidons. De Tacx bidons zijn voor iedereen met een eigen bedrukking te maken.

 


Tacx produceert ieder jaar meer dan 3 miljoen bidons. Het begon ooit, in 1985, met de Splash en sindsdien hebben al vele generaties wielrenners gereden met de bidons van Tacx. Elk model is een hoogstandje met een vernieuwend ontwerp. Tegenwoordig is Tacx voorloper in het gebruik van biologisch afbreekbaar kunststof en het ontwikkelen van de Shanti membraandop.

 


Tacx is Dutch Design om trots op te zijn. Ook de productie vindt volledig plaats in Nederland en is tot in de puntjes verzorgd. In de Tacx fabriek in Wassenaar zuigt een blaasmachine de kunststof op waarmee de bidons worden gemaakt. Nadat de kleurstofkorrels zijn toegevoegd, wordt het materiaal verhit, uitgerekt en gevormd tot een bidon.

 


Indien gewenst, kunnen klanten de bidons door een zeefdrukmachine laten bedrukken met hun eigen, unieke ontwerp. De producten worden getest op waterdichtheid en voorzien van doppen en trekdoppen, die zijn gemaakt door een spuitgietmachine. De medewerkers van Tacx doen alle bidons met de hand in de doos, zodat ze nog eenmaal zorgvuldig kunnen worden gecheckt. Pas dan kan het eindproduct naar de klant.

 

Modellen 

Er zijn 5 Tacx bidon modellen: De Shiva, Shanti, Source, Splash en Sport. Op de Splash na zijn alle modellen leverbaar met een inhoud van 500cc en 750cc. De Splash is alleen leverbaar met een inhoude van 500cc. Klik hieronder op het model van uw keuze voor meer detail en om direct een offerte aan te vragen.

 

Tacx Shanti bidon Tacx Shiva bidon Tacx Source bidon

Tacx Shanti

Tacx Shiva

Tacx Source

500cc & 750cc

500cc & 750cc

500cc & 750cc

     
Tacx Splash bidon Tacx Sport bidon  

Tacx Splash

Tacx Sport

 

500cc

500cc & 750cc

 

 

  

Aanbieding

 

Voor het PromZ Event heeft BeGlobal Promotions een aanbieding voor Tacx bidons. Vanaf 500 stuks geldt er de hele maand april een aanbieding op alle 500cc bidons. De prijzen zijn inclusief instelkosten en leveringskosten.

 

Tacx 500cc bidon met 1 kleur opdruk Euro 1,41
Tacx 500cc bidon met 2 kleuren opdruk Euro 1,60
Tacx 500cc bidon met 3 kleuren opdruk Euro 1,79
Tacx 500cc bidon met 4 kleuren opdruk Euro 1,97

 

Tacx bidons

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl