0

US Basic

 

US Basic
Als 's werelds toonaangevende promotionele textielmerk is US basic gewend om elk jaar miljoenen boodschappen over te brengen. Van familiereünies tot zakelijke teambuildingevenementen, productlanceringen, handelsbeurzen, sporttournooien en nog veel meer, de kleding van US Basic helpt deelnemers te identificeren, teams te verbinden, bewustzijn te creëren en speciale herinneringen te bezorgen.

 

Uitgebreide collectie

Met zijn bijzonder uitgebreide serie van betaalbare en praktische kleding die op maat gemaakt kan worden biedt US Basic u wat u maar wilt. Een collectie van ontelbare stijlen en kleuren, aantrekklijk vormgegeven voor zowel mannen, vrouwen als kinderen, wacht op uw boodschap. Of u nu wilt werken aan  het opbouwen van merkherkenning, het stimuleren van concurrentie, het ontwikkelen van trots of het tonen van een promotionele slogan, US Basic biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

 

Maten

Van maat XS tot XXXXL en van vrouwelijke pasvormen tot bij elkaar passende kleding voor verschillende leeftijden en geslacht. US Basic gaat duidelijk aan de leiding in de categorie textielmerken. Betaalbaar om te geven en handig om te hebben; een geschenk van US Basic draagt een boodschap uit.

 

Producten

Bekijk hieronder alle US Basic producten

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl

California zonnebril

California zonnebril

Artikelnr: 10037600
Baja zonnebril

Baja zonnebril

Artikelnr: 10042300
(2 Artikelen)
 1