0

Allround commercieel medewerker binnendienst / full time

Wie zijn wij?


BeGlobal Promotions is een internationale onderneming in relatiegeschenken en promotionele artikelen met een informele bedrijfscultuur. We hebben vestigingen in Waddinxveen, Rotterdam en Hong Kong.

 

Wij zijn meerdere malen verkozen tot ' Het beste relatiegeschenkenbedrijf van Nederland ', ook dit jaar zijn we weer genomineerd.

 
In verband met de groei van onze onderneming zijn wij voor onze hoofdvestiging in Waddinxveen op zoek naar een prettige collega, die de operationele en dagelijkse werkzaamheden die hiermee samenhangen uitvoert.
 

Wie zoeken wij?


Als allround commercieel medewerker ben je de spil binnen onze organisatie. Je bent klantgericht, commercieel gedreven en een teamspeler. Je bent ons visitekaartje aan de telefoon. Je handelt binnenkomende aanvragen af. Verder krijg je de verantwoordelijkheid over een eigen groep klanten. 
 
De ideale kandidaat heeft het volgende profiel:


-  Minimaal HBO werk- en denkniveau
-  Sterke communicatieve vaardigheden
-  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en ook de Engelse taal.
-  Proactieve en flexibele instelling
-  Accuratesse
-  Commercieel inzicht
-  Ondernemende en professionele instelling

 

Daarnaast ben je gedreven, enthousiast en kan je goed zelfstandig werken. Je werkt vanuit Waddinxveen en woont bij voorkeur ook in deze omgeving.
 

Wat bieden wij?


In deze functie is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen inzicht. Je krijgt de mogelijkheid deze functie volledig eigen te maken met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je komt te werken in een gezellig, informeel, enthousiast en gedreven team van acht medewerkers. Goede arbeidsvoorwaarden met een goed salaris.

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan zo snel mogelijk je motivatie met CV naar info@beglobal.nl