0

Op 2 en 3 april was BeGlobal Promotions opnieuw prominent aanwezig op de PromZ Event. De PromZ Event is de enige vakbeurs op het gebied van promotionele producten en actiemarketing in Nederland. BeGlobal Promotions kijkt terug op een succesvolle beurs waarin veel bestaande en nieuwe relaties werden verwelkomd.

 

 

Met een stand van 120  had BeGlobal Promotions de grootste stand van de beurs. Het thema van 2014 was innovatie en daarom lag de nadruk vooral op nieuwe artikelen en trends.. BeGlobal Promotions signaleert in 2014 vooral trends rond duurzaamheid, water, tablets -en smartphones en kleuren.  

 

Op de beurs lanceerde BeGlobal Promotions dan ook ruim 100 nieuwe artikelen en de nieuwe website. Van de artikelen sprong de EspressGo het meeste in het oog. Op de beurs werd de EspressGo dan ook verkozen tot Promotional Product of the Year in de categorie huishoudelijke artikelen. Van de overige prijswinnaars komen ook de Selfi, de Rackpack en de Citrix terug in het assortiment van BeGlobal Promotions.

 

 

Indien u ons bezocht heeft op de PromZ Event, dan bedanken wij u voor uw bezoek. Indien u ons heeft gemist, dan lichten wij graag het één en ander toe in onze showroom in Waddinxveen. 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl