0

Verve

De Verve is een nieuwe generatie pennen met een adembenemende veelzijdigheid waarmee u zelf een klasse pen kunt samenstellen waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa.

Met de Verve heeft u innovatie in handen op het gebied van vorm, functie en kleur. Zoals deze balpen bestaat er maar één. Het maandenlange werk van de ontwerpers en technici leverde een unieke pen op.

De nieuwe Verve van Senator

Ontwerp

De Verve heeft een elegant gebogen clip en een slanke behuizing. De behuizing kan samengesteld worden uit transparante en opake onderdelen. U kunt ook kiezen voor een metalen deel in het bovenstuk.

Bedrukken

De Verve biedt veelzijdige bedrukkingsmogelijkheden. De bedrukking kan zowel op de clip, naast de clip of op de houder geplaatst worden. De Verve biedt alle ruimte voor uw logo of reclameboodschap.
Verve Bedrukkingsmogelijkheden

Techniek

De Verve is uitgerust met een nieuw nauwkeurig draaimechanisme. Met een solide klik draait u het mechanisme soepel in elkaar: u voelt meteen de hoogwaardige kwaliteit die u in uw hand hebt.

Kleuren

De Verve Colour Mix heeft ruim 111.000 kleurcombinaties zodat u altijd de pen kunt samenstellen die het beste bij uw organisatie past.
Probeer het zelf; ga naar www.pen2give.nl/verve en stel uw eigen Verve samen! U zult ervaren dat de Verve Colour Mix een adembenemende hoeveelheid combinaties heeft.
Verve kleuren

Gratis Monster

Stel nu uw eigen Verve samen. Selecteer voor elke onderdeel de kleur die u wilt en stuur het resultaat naar info@beglobal.nl u ontvangt een gratis monster van uw eigen Verve pen.

U Kunt ook hieronder op één van de verve pennen klikken om direct een offerte aan te vragen. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen op 088-8441238 of via e-mail info@beglobal.nl. BeGlobal werkt voor u!

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl