0

Virtual Reality: Seeing is Believing!

 

Wat is Virtual Reality en hoe zet u het in voor uw onderneming?

Virtual Reality is tegenwoordig overal. We komen het tegen op de televisie, horen erover op de radio en het wordt voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt. Veelal wordt Virtual Reality gebruikt door particulieren. U vraagt zichzelf misschien al lang af hoe u Virtual Reality in kunt zetten voor uw bedrijf. Wij zouden geen echte product marketeers zijn als wij u niet kunnen vertellen hoe u Virtual Reality in uw bedrijf kan integreren.

 

Hoezo Virtual Reality?

Virtual Reality is een enorme trend en de ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar razendsnel op. Iedereen wil er weleens kennis mee maken, maar weten niet echt hoe. De kans is groot dat uw relaties de aanschaf van bijvoorbeeld een Virtual Reality bril te duur vinden voor eenmalig gebruik. Een Virtual Reality bril hoeft helemaal niet duur te zijn, zolang men de juiste wegen maar weet te bewandelen.

 

De juiste wegen bewandelen.

Be Global Product Media weet deze wegen te bewandelen door onze jarenlange relaties met onze leveranciers in o.a. China. Het weggeven van Virtual Reality brillen hoeft dus niet prijzig te zijn en u kunt er daadwerkelijk prachtige dingen mee doen, waardoor de kans groot is dat de bril u iets gaat opleveren voor. 

 

Toepassing.

U heeft een mooi product te verkopen alleen is dit te groot om te vervoeren naar diverse locaties of het is simpelweg nog niet helemaal af. De VR-bril zorgt ervoor dat u het product toch gewoon kunt tonen aan uw relaties. U stuurt een bestand door naar de telefoon van de relatie, de relatie plaatst zijn telefoon in de VR-bril en kan uw product op deze manier aan iedereen binnen zijn bedrijf laten zien. Wat is er mooier dan dat de VR-Bril geleverd wordt door uw onderneming en met het logo van uw onderneming, niks toch?

 

Meer mogelijkheden?

Ja, die zijn er zeker! Naar de beurs neemt niemand al zijn producten mee en zeker niet wanneer dit grotere machines zijn. Deze wilt u misschien wel laten zien aan alle geïnteresseerden. De VR-bril kan de oplossing zijn en ervoor zorgen dat uw beursstand een uniek karakter krijgt. Het zal ongetwijfeld leiden tot nieuwsgierigheid, waardoor iedereen even een kijkje bij u komt nemen. Vraag toestemming om het VR-bestand toe te sturen aan de potentiele klant, geef de bril mee en op deze manier kan de potentiele klant uw product laten zien binnen zijn onderneming. Oh ja, mooi meegenomen is natuurlijk dat u meteen de contact gegevens van deze potentiele klant heeft en dat uw VR-bril met logo zeker een tijdje blijft liggen.

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl