0

XD Health & Sport - Laat u inspireren door gave sportartikelen voor een gezonde levensstijl!

De lente is een optimistisch seizoen, vol nieuw leven. Hét moment om een campagne te lanceren om medewerkers te stimuleren en de band met uw klanten te versterken. Nu de zomer weer om de hoek komt kijken zijn we weer massaal aan het sporten en gaan we met zijn allen voor een actief en gezond voorjaar. Het perfecte moment om hierop in te spelen en mooie resultaten te behalen. Laat u nu inspireren door een groot aantal producten die een gezonde lifestyle stimuleren en een hoofdrol kunnen spelen in uw voorjaarscampagne. Lees snel verder!

Foodtrends voor 2017 - Meer groente, meer salades en meer gezonde sapjes

De populariteit voor groenten blijft groeien en we zijn steeds meer op zoek naar vleesvervangers. We drinken tegenwoordig massaal gezonde drankjes. In elke grote stad kom je ze wel tegen: kleine kraampjes die diverse fruit shakes, smoothies en gezonde sapjes verkopen. Ook is het in aanloop van de zomer erg populair om de vette middagsnack te vervangen voor een gezonde salade van thuis. Voor al deze trends bieden we nu handige keukenhulpjes aan die ideaal zijn om uw voorjaarscampagne tot een succes te brengen. Of u nou op zoek bent naar een bedrukte snijplank, een handige blender of een saladebox met eigen logo, BeGlobal werkt voor u!

Wist jij dat volwassenen per dag 6/8 glazen vloeistof moeten drinken?

U zult vast wel weten dat het drinken van genoeg water gezond is: het is goed voor je lichaam, je krijgt er meer energie van, het zorgt voor een mooie huid en het is één van de beste hulpmiddelen bij het afvallen. Toch drinkt lang niet iedereen 6-8 glazen vloeistof per dag. Vooral als u momenteel veel aan het sporten bent is het belangrijk om voldoende te drinken. BeGlobal biedt daarom nu hele gave drinkflessen aan die je overal mee naartoe kunt nemen: naar de sportschool, naar het werk of gewoon lekker voor thuis. Je kan het zo gek niet bedenken, een powerbank fles, een drinkfles met telefoonstandaard, een waterfles met infuser en nog veel meer! Vind je het lastig om voldoende te drinken? Dan is de onderstaande drinkbeker zeker iets voor jou!

De Smart mok: een drinkbeker die uw dagelijkse vochtinname monitort!

De Smart mok is niet zomaar een drinkbeker. Deze luxe mok met een inhoud van 430 ml zorgt ervoor dat u dagelijks voldoende water drinkt en monitort dit in een handige App. Installeer na aanschaf heel eenvoudig de gratis ´ICUP´ App op uw telefoon en stel meteen uw persoonlijke drinkplan in. Zo zal u uw leeftijd, gewicht, lengte, geplande dagelijks verbruik en een ringtone voor herinneringen kunnen instellen. Vervolgens zal u gedurende de dag verschillende meldingen krijgen wanneer u op dat moment nog niet genoeg water gedronken hebt. Heeft u genoeg gedronken? Dan zal het rode LED lampje op de fles veranderen naar een groen lampje en zullen de herinneringen uiteraard stoppen. Bekijk de Smart mok hier!

Diverse activity trackers voor een gezonde leefstijl

Activity trackers zijn handige gadgets waarmee u uw activiteit, slaap en calorieverbruik eenvoudig volgt. Krijg inzicht in uw prestaties en stel nieuwe persoonlijke doelen met de bijbehorende app van jouw activity tracker. Er zijn talloze modellen beschikbaar die allen verschillen in bijvoorbeeld gewicht, vermogen, batterijcapaciteit, scherm en nog veel meer. Voor bedrijven die een promotionele campagne willen starten is het belangrijk om te weten waarin ons uitgebreide assortiment activity trackers van elkaar verschilt. In het XD Health & Sport Magazine vindt u nu een handig overzicht met alle specificaties van verschillende activity trackers. Shop nu bijvoorbeeld een stappenteller armband voor promotionele doeleinden of straal een gezonde levensstijl uit met één van onze andere gave activity trackers! Heeft u ergens hulp bij nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze productspecialisten helpen u graag persoonlijk verder.

XD Health & Sport Magazine maart 2017

Uiteraard verklappen we nog niet alles en raden we u aan om het Health & Sport Magazine eens rustig door te bladeren. Zo vindt u hier nog veel meer handige sportartikelen, diverse recensies van lezers, handige informatie en leuke feitjes. Bekijk het Health & Sport Magazine hier en laat u nu inspireren door een groot aantal producten die een gezonde lifestyle stimuleren!Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, we adviseren u uiteraard graag.