0

Yessica de Reus

Ronald van der Gaag   

Sinds 1 mei 2013 ben ik werkzaam bij BeGlobal Promotions als Grafisch Vormgever. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle grafische werkzaamheden binnen het bedrijf voor onszelf en voor de klant.

 

Op het Grafisch Lyceum Rotterdam heb ik twee opleidingen gevolgd, namelijk DTPAllround en een versnelde opleiding Grafisch Vormgeven. Tijdens deze opleidingen ben ik via stage in aanraking gekomen met de wereld van promotionele artikelen en kwam ik er snel achter dat dit was wat ik wilde doen. Mijn laatste stage was bij BeGlobal Promotions en ik heb dan ook geen minuut getwijfeld toen zij mij vroegen te blijven na mijn studie. Elke dag is anders door de grote diversiteit aan klanten en de drive die we hebben als team werkt erg motiverend.

 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, gezellig samen een terrasje pakken of naar de bioscoop. Ook ben ik een aantal dagen per week te vinden tussen de paarden, een grote passie van mij. Mijn hart ligt ook bij fotografie en ik heb mijn camera eigenlijk altijd bij me om net dat speciale moment, van vrienden, paarden of iets heel anders, vast te leggen.

 

  studio@beglobal.nl

 +31 (0)88 - 8441208

  

 

Contact

088 - 844 12 38

       Op werkdagen bereikbaar
       van 08:00 tot 18:00

Algemene vragen:

 info@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. verkoop:

verkoop@beglobal.nl

       Uw email wordt binnen
       24 uur beantwoord!

 

Vragen m.b.t. inkoop:

inkoop@beglobal.nl